Медиен обзор

Бюджетът на касата за 2011 г. влиза в Народното събрание на второ четене

Бюджетът на НЗОК за 2011 г. ще бъде обсъден днес на второ четене на извънредно заседание на парламента.Той бе приет на първо четене преди двайсет дни само с гласовете на депутатите от ГЕРБ и Атака.

Pin It

Нови методики за разпределяне на средствата на касата - до средата на декември

Да се въведат отделни коефициенти за структуроопределящи болници; всяка болница да има годишен бюджет, на база на който да й се определят бюджетни стойности на тримесечие. Това е обсъдено на среща на управителя на НЗОК д-р Нели Нешева с директори на районни каси, основна тема на която бил начинът за разпределяне на средствата в извънболничната и болничната помощ, информира сайтът на осигурителната институция.

Pin It

Спецекипи ще ни информират, ако новороденото ни дете е с увреждане

Специални екипи от социални работници, психолози и лекари в болниците да съобщават на родителите за раждането на дете с увреждане, както и за възможностите за отглеждането му. Това предвижда стратегия на Министерството на здравеопазването /МЗ/ за ранна интервенция и превенция на изоставянето на новородените, предаде БТА.
Pin It

За по-добра профилактика и терапия на сърдечно-съдовите заболявания в Европа

Обръщение на доц. Нина Гочева, национален координатор за EUROASPIRE III за България, към участниците в конференцията "За по-добра профилактика и терапия на сърдечно-съдовите заболявания в Европа", кк Албена (21-24.05.2009)

 

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки