Симпозиум по артериална хипертония ще се проведе в гр. София, в зала „София” на БЧК на 23 февруари 2013 г., от 9 до 17 часа. Организатори са Дружеството на кардиолозите в България и Работната група по артериална хипертония.

Уважаеми колеги,
 
От името на Организационния комитет бихме искали да ви поканим да вземете участие в Симпозиум по артериална хипертония, който ще се проведе в гр. София, в зала „София” на БЧК на 23 февруари 2013 г., от 9 до 17 часа.

Организатори са Дружеството на кардиолозите в България и Работната група по артериална хипертония.

Участието в симпозиума е без такса правоучастие.

Едновременно със събитието ще се състои изложба на водещи фармацевтични фирми и фирми за нструментална техника.

Oкончателната програма на събитието ще бъде публикувана в сайта на ДКБ:  www.cardiobg.com

Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в този форум, за да работим заедно за постигането на нашите високи цели.

С уважение,

Проф.  Д. Раев
Председател на организационния комитет

Доц. Иво Петров
Председател на ДКБ

Доц. Арман Постаджиян
Научен секретар на ДКБ

Покана

Регистрационна форма

Програма

 

 

 Пример

 

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки