Уважаеми колеги,

От името на Организационния комитет и лично от свое име имам удоволствието да Ви поканя на V-ти Национален конгрес по кардиостимулация и електрофизиология, който ще се проведе в периода 17-19 май 2019 г. в хотел Мелия Гранд Ермитаж, к.к. Зл.Пясъци. Нашата цел е да изготвим и предложим наситена програма с висока научна стойност, базирана върху доказаната клинична практика на кардиолози и електрофизиолози.

Конгресът ще се стреми за обхване най-актуалните теми в инвазивната електрофизиология и кардиостимулацията, давайки възможност на експерти в областта да покажат и споделят новите диагностични и терапевтични стратегии. Научното съдържание ще е фокусирано върху последните новости в областта на лечението на предсърдното мъждене и превенцията на внезапна сърдечна смърт. Специален акцент ще бъде поставен и върху колаборацията на специалистите електрофизиолози с кардиолозите от клиничната практика и специалистите по инвазивна кардиология.

За постигането на тази цел се предвиждат и две съвместни сесии с Дружеството на кардиолозите в България и Българското дружество по инвазивна кардиология. Ще се дискутират широко и теми от областта на кардиостимулацията и немедикаментозното лечение на сърдечна недостатъчност посредством сърдечна ресинхронизираща терапия.

Считаме, че съвместната дискусия върху индикациите, резулатите и новостите в областта на електрофизиологията и кардиостимулацията е основна стъпка към повишаване на нивото на квалификация на всички медицински специалисти, които са ангажирани с превенцията, диагностиката и лечението на пациенти с аритмия. Поради тази причина в програмата ще бъдат включени и сесии с практическа насоченост.

Лектори на конгреса ще бъдат български експерти в областта, както и изявени гости от чужбина като Prof. Josef Kautzner, Prof. Christian Sticherling и Prof. John Silberbauer. Събитието ще бъде подкрепено с присъствие на членове на управителния съвет на Европейската асоциация по аритмии в лицето на Prof. Tatjana Potpara и Prof. Jedrzej Kosiuk.

Очакват се около 150-200 участници.

Водещи фармацевтични компании от областта на инвазивната електрофизиология и кардиостимулация ще имат възможността да демонстрират най-новите достижения в областта на специализирана изложба, която ще съпътства конгреса.

Вашето активно участие ще допринесе за ползотворен и стойностен форум – арена за обмен на знания, опит и новаторски идеи.

Ще Ви очакваме!

С уважение,
д-р Васил Трайков Председател на ССКЕ
Съсловно сдружение по
кардиостимулация и
електрофизиология в България

Покана

Програма

Program

Регистрационна форма

Плакат

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки