Уважаеми колеги,
 
Обръщам се към вас поради това, че имам честта да съм номиниран от УС на ДКБ за бъдещ председател на дружеството 2020-2022 г. Аз съм член на ДКБ от дълги години и съм участвал активно в работата на дружеството. Бил съм член на УС в продължение на три мандата в различно време, като понастоящем съм Научен секретар на ДКБ. Избиран съм за председател на 2 работни групи - по Ехокардиография и по Епидемиология, превенция и рехабилитация на ССЗ. Активно участвам в различни форуми, организирани на ДКБ.
 
Моята визия за развитието на дружеството ще изложа на конгреса, но смятам тя да се води от два основни принципа: Приемственост и Развитие. Това важи за всички области на дейност на ДКБ: научно-изследователска, образователна, вътрешноорганизационна и международна активност.
 
Надявам се на вашата искрена подкрепа на моята кандидатура, за което ви благодаря.
 
С уважение,
 
Проф. д-р Йото Йотов
УМБАЛ Св. Марина, Варна
МУ-Варна
 
Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки