Уважаеми колеги,

От името на работна група по превенция и рехабилитация бихме искали да Ви поканим да вземете участие в Национална конференция по превантивна кардиология и рехабилитация, която ще се проведе в гр. Плевен в периода 11-13 май 2018 г. Един от основните акценти в програмата ще са рискови фактори за сърдчно-съдовите заболявания, съвременните концепции за диагностика и лечение на артериалната хипертония и дислипидемиите, както и концепции за храненето в превенцията на ССЗ. По време на симпозиума ще бъде организирана съпътстваща изложба на водещи фармацевтични и инструментални фирми. Актуална информация за симпозиума, както и предварителна програма на събитието ще бъдат качени в сайта на ДКБ: www.cardiobg.com

Оставаме на разположение по всички въпроси относно Вашето участие. Искрено се надяваме, че ще приемете поканата ни за участие в този форум, за да работим заедно за постигането на по-добра превенция на ССЗ у нас.

Проф. Сн. Тишева
Председател на Организационния комитет

Проф. Д-р А. Постаджиян, ДМ
Председател на УС на ДКБ

Доц. Йото Йотов, дм
Научен секретар на ДКБ

Покана
Програма
Регистрация
Настаняване

Плакат

Pin It

Платете онлайн

 

ПЛАЩАНЕ НА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ДКБ

Размерът на годишния членски внос в ДКБ е 50 лв., а за специализанти и докторанти - 25 лв. За проверка на дължимите суми по членския внос можете да се обръщате със запитване към техническия секретар на ДКБ на адрес bsc.office@yahoo.com или на GSM 0889 788446. Плащане по банков път, с платежно нареждане по сметката на ДКБ в УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, София 1000, пл.„Света Неделя” 7 SWIFT/BIC: UNCRBGSF IBAN: BG98 UNCR 9660 1001 8539 10 Плащане чрез модула за онлайн плащания (epay сметка / банкова карта / банкомат). Полетата по-долу се попълват на кирилица и сумите са в български лева. След попълване на полетата кликнете върху бутона "Плащане on-line". При дължим членски внос за предходни години, плащането покрива първо членските задължения за изминалите периоди, и след това – за текущата година. Допълнителна информация: ДКБ е "Получател с потребителско ниво 3 – регистриран клиент" в системата на epay.bg. При плащане с кредитна/дебитна карта не е необходимо да въвеждате идентификационен код. А ако сте вече регистриран потребител на epay.bg просто въведете в полетата потребител и парола - съответно вашите данни за epay.bg и си спестете таксата за превода - 2.9% от сумата.

Моля, при всяко плащане вписвайте в полето трите имена и годината (годините), за която плащате членски внос!!!

Име Презиме Фамилия Основание (до 100 знака) Сума
BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки